Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais, 1.5 stiklinės
- Anakardžių riešutai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 1 stiklinė
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Bazilikas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai