Pievagrybių sriuba su anakardžiais

Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais, 1.5 stiklinės
  • Anakardžių riešutai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Bazilikas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai