Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sultinys, Paukštienos, 5 stiklinės
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Poras, 30 gramų
- Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai