Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais

Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Sultinys, 1 litras
  • Sviestas, 50 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Bulvės, nedidelės, 4 vienetai
  • Agurkai, rauginti, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai