Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Spanguolės, džemas, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, 2 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, kumpis, gabalėliais, 4 vienetai
- Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Raudonas vynas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai