Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže

Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Spanguolės, džemas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiauliena, kumpis, gabalėliais, 4 vienetai
  • Druska
  • Prieskoniai, kiaulienos
  • Žalumynai, (įvairūs)
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vynas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai