Pikantiškas kiaulienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kmynai, malti, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Bazilikas, smulkintas, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, maltas, 0.4 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aitrioji paprika
- Muskatas, maltas
- Lauro lapai, lapas, smulkintas, 1 vienetas
- Kalendra, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Kiauliena, be kaulų, 500 gramų
- Citrinos, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Visus ingridientus išskyrus kiaulienos ir citrinos sumaišykite inde. Su šia mase sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir palaikykite šaldytuve pusdienį, kartas nuo karto pamaišant.
Suverkite šašlyką ant iešmo ir kepkite ant laužo ar orkaitėje kol mėsa iškeps, bet išliks sultinga. Paduodant apšlakstykite citrinos sultimis, valgykite su pomidorų padažu, duona, bulvėmis ar ryžiais. Šašlyką galite kepti ir ant griliaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-19 06:01
Ispudingais. Nerealu. Autore yra genijus.
2009-11-17 23:32
Labai skanus gavosi, aciu. Patys skaniausi, kaip diedukas gamino
2008-06-16 14:45
Geroj vietoj keptas saslykas-geras saslykas.
Matau cia Liskiavoj-tai turbut geriausia vieta pasaulyje kepti saslyka...
Matau cia Liskiavoj-tai turbut geriausia vieta pasaulyje kepti saslyka...
2022-08-05 19:47