Pikantiškas kuskusas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prieskoniai
- Kuskusas
- Vaisiai, džiovinti
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
1 puodelį kuskuso užpilkite verdančiu vandeniu (2 puodeliai, gal ir šiek tiek daugiau), pagardinkite prieskoniais (pipirai, karis, mairūnai, itališkos žolelės, druska – kas patinka ir kuo daugiau :), uždenkite.
Džiovintus vaisius (čia mišinys: abrikosai, razinos, slyvos, kriaušės, persikai) užpilti karštu vandeniu ir palikti 5-10 min. Tada supjaustyti smulkiau ir pakepinti aliejuje – sumažinti ugnį iki minimumo ir maišyti, nepalikti be priežiūros. Pagardinti.
Tada sudėkite vaisius į kuskusą, išmaišykite ir paragaukite ar užtenka druskos ir kitų prieskonių. Uždenkite ir palikite 5-10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-25 11:03
kas tas kuskusas :
2010-11-23 18:27
Turejau kuskuso nusipirkusi, bet nezinojau tokio gardaus recepto. Butinai reikes pagaminti pagaminti si patiekala.
2010-11-25 11:58
Daugiau informacijos suteiks Vikipedija.