Pikantiškas kuskusas

Pikantiškas kuskusas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai
  • Kuskusas
  • Vaisiai, džiovinti
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

1 puodelį kuskuso užpilkite verdančiu vandeniu (2 puodeliai, gal ir šiek tiek daugiau), pagardinkite prieskoniais (pipirai, karis, mairūnai, itališkos žolelės, druska – kas patinka ir kuo daugiau :), uždenkite.

Džiovintus vaisius (čia mišinys: abrikosai, razinos, slyvos, kriaušės, persikai) užpilti karštu vandeniu ir palikti 5-10 min. Tada supjaustyti smulkiau ir pakepinti aliejuje – sumažinti ugnį iki minimumo ir maišyti, nepalikti be priežiūros. Pagardinti.

Tada sudėkite vaisius į kuskusą, išmaišykite ir paragaukite ar užtenka druskos ir kitų prieskonių. Uždenkite ir palikite 5-10 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Margarita iš Klaipėdos
2010-11-25 11:58
Jis tradiciškai gaminamas iš manų kruopų.
Daugiau informacijos suteiks Vikipedija.
neziniukas
2010-11-25 11:03
kas tas kuskusas :
Ginte
2010-11-23 18:27
Turejau kuskuso nusipirkusi, bet nezinojau tokio gardaus recepto. Butinai reikes pagaminti pagaminti si patiekala.