Pikantiškas padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vynas, baltas, sausas, 150 mililitrų
- Actas, 300 mililitrų
- Apelsinai, 3 vienetai
- Citrinos, 3 vienetai
- Razinos, 100 gramų
- Garstyčios, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai