Pikantiški migdolai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Migdolai, 350 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika, malta
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai