Pikantiški sumuštiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Batonas, kepalas, 0.5 vieneto
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Petražolės, šakelė
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius kietai išverdame, česnaką susmulkiname.
Sūrį ir kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
Viską dedame į dubenį, beriame druskos, pilame majonezo ir gerai išmaišome.
Paruoštą masę tepame ant batono riekelių, apkepame iš abiejų pusių sausoje keptuvėje. Puošiame petražolėmis. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-07 11:37
Kam senas ir zinomas receptas, nebutina skaityt. Pirma karta girdziu ir BUTINAI pabandysiu! Aciu!
2011-03-25 15:34
Batoną galima paskrudinti, tada tikrai liežuvį prarysit!
2010-01-29 22:37
cho-cho senas receptas kaip mano gyvenimas
2010-01-23 18:10
nuostabu
2016-05-19 12:57