Pita
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, šiltas, 1.75 stiklinės
- Cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 5.5 stiklinės
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite vandenį, džiūvesėlius ir cukrų. Šiek tiek palikite kol išbrinks.
Tuomet sumaišykite su miltais ir minkykite kol gausis tešla. Ją padalinkite į 12 skritulių. Skritulius iškočiokite iki 5-7 mm storio. Gautus blynus sudėkite ant miltais pabarstytos lėkštės ir palikit etaip valandą.
Į įkaitintą orkaitę sudėkite pitas ant apatinės lentynėlės ir pakepkite 5 min. Duona turi būti kreminės spalvos. Galima valgyti karštą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-21 15:36
2009-06-15 22:13
Pamirso mieles pridurti. Visu Azijos saliu pitu vienas is ingradientu yra mieles. Stai paprastas rp:
The required ingredients for this pita recipe are:
* 1 cup of warm water (85 - 115 f)
* 2 scant teaspoons of active dry yeast
* 1 teaspoon salt
* 1 cup all purpose flour (or whole wheat flour)
* approximately 1 ½ to 2 cups all purpose flour.
The required ingredients for this pita recipe are:
* 1 cup of warm water (85 - 115 f)
* 2 scant teaspoons of active dry yeast
* 1 teaspoon salt
* 1 cup all purpose flour (or whole wheat flour)
* approximately 1 ½ to 2 cups all purpose flour.
2009-04-21 18:33
gavosi sukietėjęs blynas, beje ir nedakepęs, jei vadovaujiesi receptu
2009-11-29 22:41