Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
  • Kviečiai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai