Plekšnė su padažu

Plekšnė su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Plekšnė, 700 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 1 valgomasis šaukštas
  • Ananasai, konservuoti, pjaustyti kubeliais, 400 gramų
  • Kečupas, 150 gramų
  • Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Užpilui:
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai