Plekšnė su padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Plekšnė, 700 gramų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, 1 valgomasis šaukštas
- Ananasai, konservuoti, pjaustyti kubeliais, 400 gramų
- Kečupas, 150 gramų
- Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Paprika, raudona, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai