Plekšnė su špinatais ir feta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Plekšnė, be odos, 0.5 kilogramo
- Česnakas, 4 skiltelės
- Alyvuogių aliejus
- Grybai, smulkinti, švieži, 0.5 stiklinės
- Špinatai, lapeliai, 4 stiklinės
- Sūris, sutrintas, feta, 30 gramų
- Pomidorai, slyviniai, 2 vienetai
- Prieskoniai, Itališkas mišinys
Gaminimo instrukcija:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
» Rašyti komentarą
» Komentarai