Plekšnė su špinatais ir feta

Plekšnė su špinatais ir feta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Plekšnė, be odos, 0.5 kilogramo
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
  • Grybai, smulkinti, švieži, 0.5 stiklinės
  • Špinatai, lapeliai, 4 stiklinės
  • Sūris, sutrintas, feta, 30 gramų
  • Pomidorai, slyviniai, 2 vienetai
  • Prieskoniai, Itališkas mišinys
Gaminimo instrukcija:

Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.

Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.

» Rašyti komentarą
» Komentarai