Plekšnės filė su plutele
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Plekšnė, file, 1 kilogramas
- Sviestas, 150 gramų
- Krekeriai, 200 gramų
- Citrinos, 0.3 vieneto
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Krekerius susmulkinti iki trupinių. Tai padaryti įdėjus krekerius į polietileninį užspaudžiamą maišą, traiškant su kočėlu. Arba įdėjus į smulkintuvą.
Išlydyti sviestą. Kiek pravėsusį supilti į krekerių trupinių masę. Gerai išmaišyti.
Plekšnės filė gabaliukus apibarstyti druska, pipirais, išspausti truputį citrinos sulčių.
Kepimo indą iškloti sviestiniu popieriumi. Ant jo sudėti paruoštus plekšnės kepsnelius. Ant kiekvieno plekšnės gabalėlio dėti krekerių masę, švelniai paspausti, kad priliptų.
Kepti iki ~ 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio.Patiekti su mėgstamu garnyru, daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai