Plikyta duonelė "Mariaus"

Plikyta duonelė "Mariaus"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, sausos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ruginiai miltai, 240 mililitrų
  • Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
  • Linų sėmenys, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 450 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 30 mililitrų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 1 rūšies, 720 mililitrų
  • Salyklas, skrudintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sėlenos, kvietinės, 2 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžos, pakepintos, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kepama duonelė dounkepėje, todėl produktų svoris matuojamas duonkepės puodeliu ir šaukštu. 1 puodelis( 240 ml.)

Plikinys: 1 puodelis ruginių miltų, 2 valgomi šaukštai skrudinto salyklo, 2 valgomi šaukštai kmynų, 1 valgomas šaukštas linų sėmenų užplikyti 450 ml. verdančio vandens, išmaišyti ir atvėsinti iki 30 laipsnių šilumos.

Į duonkepės indą pilti 30 ml alyvuogių aliejaus, plikinį, 2 valgomus šaukštus cukraus, 2 arbatinius šaukštelius druskos (į skirtingus indo kampus), 3 puodelius kvietinių I rūšies miltų, 2 valgomus šaukštus kvietinių sėlenų, 3 valgomus šaukštus lukštentų, pakepintų saulėgrąžų, 2 arbatinius šaukštelius sausų mielių.

Kepti pagrindine 1 programa.Skanaus!

» Rašyti komentarą