Plikyti pyragaičiai su kremu

Plikyti pyragaičiai su kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kremui:
  • Varškė, liesa, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 36 procentų riebumo
  • Cukrus, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Puode pakaitinti puse stiklinės vandens, sudėti sviestą ir druską. Kai sviestas išsilydys, įberti stiklinę miltų ir nesustojant, maišyti, kad neprisviltų. Masę truputį atvėsinti, kad galima būtų įplakti kiaušinius. Įmušti po vieną kiaušinį ir plaktiplaktuvu. Gautą masę dedam šaukšteliu į kepimo skardą arba išspauskit sausainukus per konditerinį maišelį.Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius,nes jie išsipučia. Kepame 200 °C temp. orkaitėj, kol gražiai paruduos,tik jokiu būdu negalima atidarinėti orkaitės,nes pyragėliai gali sukristi. Iškepusius pyragėlius prapjauti ir įdėti kremo.

Kremui. Varškę su grietinėle, cukrumi ir vanile plakam elektriniu plaktuvu, kol gausis vientisas ir purus kremas. Kremą į sausainukus galima įdėti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu. Galima papuošti vaisiais arba uogom.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai