Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šaltai rūkyta lašiša, 150 gramų
- Varškės sūris, tepamas, 150 gramų
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
- Krapai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanduo, 100 mililitrų
- Miltai, 60 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Mašyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temp.. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis, majonezu ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų.
Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai