Plikytos tešlos čeburekai

Plikytos tešlos čeburekai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Spiritas, arba degtinė, 30 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mėsa, 1 dalis(malta) jautienos/2 dalys kiaulienos, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 galva
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai