Plikytos tešlos čeburekai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
- Spiritas, arba degtinė, 30 mililitrų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Mėsa, 1 dalis(malta) jautienos/2 dalys kiaulienos, 300 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai