Plovas

Plovas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
  • Ryžiai, 300 gramų
  • Morkos, didelės, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Aliejus, 20 mililitrų
  • Česnakas, sugrūsti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos sprandinę supjaustyti didesniais kubeliais.
Sutarkuoti morkas ir sukapoti svogūnus.
Kiaulieną, svogūnus ir morkas pakepinti įkaitintame aliejuje (apie 8-10 minučių).
Išvirti ir nusausinti ryžius.
Ryžius sumaišyti su mėsa ir daržovėmis, prieskoniais ir česnaku.
Išmaišius pakaitinti dar 1-2 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Violeta
2018-01-19 19:40
O kada ir kiek troskinti ?At valgyt mesa puszale ?
azija
2016-07-08 23:01
morkos plovui netarkuojamos o pjaustomos plonai isilgai.Plovas gaminamas ant medvilnes aliejaus.
renata
2015-03-13 20:47
Nesamonė
Aras
2014-12-24 17:53
Kas verda ryžius atskirai? Ryžiai garinami zirvake, kuris paruošiamas. apkepus mėsą, svogūnus ir morkas.
Gintas
2014-01-22 10:29
Kadangi tikras plovas gaminamas Uzbekijoje ir kaimyninese respublikse, buna gana ivairus, bet gaminimo eigos reiketu laikytis kad siuloma recepta pavadintume plovu.
Siuo atveju tikrai ne.