Po kalėdiniai sausainiai

Po kalėdiniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Avižos, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Prieskoniai, fruktozė, 0.5 stiklinės
  • Saulėgrąžos, 50 gramų
  • Sezamas, sėklos, 50 gramų
  • Razinos, 50 gramų
  • Spanguolės, džiovintos, 50 gramų
  • Graikiniai riešutai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpiname, jį supilame į avižas ir atvėsiname. Kitame puode išplakame kiaušinius su fruktoze. Supilame grietinę ir išmaišome. šią masę pilame į avižas, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Razinas ir spanguoles pamerkiame vandenyje ir paliekame 15 min., kad suminkštėtų. Po to, jas nusausiname ir pilame į tešlą, taip pat ir sezamus, saulėgrąžas bei smulkintus graikinius riešutus. Išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 1800 C laipsnių. Iš tešlos ant sviestinio popieriaus formuojame sausainius, dedame į orkaitę ir kepame apie 20 min., kol truputį parus. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai