Pomidorai su želatina

Pomidorai su želatina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 2 kilogramai
  • Svogūnai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Marinatui:
1,5l vandens
1 šaukstas druskos
3 šaukštai cukraus
100 g acto
1 šaukštas - vienam 750 ltr stiklainiui zelatinos
pipiro,
lauro lapelio

Supjaustom pomidorus ir svogūnus norimo dydžio. Susluoksniuojam stiklainiuose. Užpilam verdančiu vandeniu ir palaikom nors valandziuke. Paskui išpilam vandenį ir įdedam sausą želatiną į kiekvieną stiklainiuką (0,75 l) po gerą šaukstą.

Pasiruošiam marinata be želatinos. Atvėsinam ir užpilam ant pomidorų. Palaikę kol išbrinksta želatina, dedam į vandenį pakaitint. Kaitint 5 min nuo vandens užvirimo.

Paskui užsukam stiklainiu ir apverčiam. Laikom vėsiai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nina
2017-09-18 21:39
Ar jeigu vyras šalia, ar butina jam pabarstyti pipirų
Sigita
2017-08-19 10:03
Sveiki ar ta valanda uzpiltus pomidorus laikyti tam kad skurele butu minksta?
eugenija
2016-08-09 21:41
dejau sluoksni pjaustytu mazu agurkeliu ragavau-patiko







Vale
2016-08-04 05:18
Skanu turetu buti
Modestas
2016-08-03 17:14
Bandysim tikiuosi bus super