Pomidorai su želatina
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 2 kilogramai
- Svogūnai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Marinatui:
1,5l vandens
1 šaukstas druskos
3 šaukštai cukraus
100 g acto
1 šaukštas - vienam 750 ltr stiklainiui zelatinos
pipiro,
lauro lapelio
Supjaustom pomidorus ir svogūnus norimo dydžio. Susluoksniuojam stiklainiuose. Užpilam verdančiu vandeniu ir palaikom nors valandziuke. Paskui išpilam vandenį ir įdedam sausą želatiną į kiekvieną stiklainiuką (0,75 l) po gerą šaukstą.
Pasiruošiam marinata be želatinos. Atvėsinam ir užpilam ant pomidorų. Palaikę kol išbrinksta želatina, dedam į vandenį pakaitint. Kaitint 5 min nuo vandens užvirimo.
Paskui užsukam stiklainiu ir apverčiam. Laikom vėsiai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-19 10:03
Sveiki ar ta valanda uzpiltus pomidorus laikyti tam kad skurele butu minksta?
2016-08-09 21:41
dejau sluoksni pjaustytu mazu agurkeliu ragavau-patiko
2016-08-04 05:18
Skanu turetu buti
2016-08-03 17:14
Bandysim tikiuosi bus super
2017-09-18 21:39