Pomidorai su želatina

Pomidorai su želatina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1 litras
  • Želatina, 50 gramų
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 5
  • Lauro lapai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.

  2. Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.

  3. Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ina
2018-07-30 17:31
Kažkas su šitu receptu-negerai.
Roma
2016-12-16 22:08
Ir aš nelabai supratau, kas parašyta. Pomidorai ir svogūnai jau sudėti į stiklainius, o kokią mišrainę dar reikia sukrėsti į stiklainius? Man atrodo, čia iš dviejų receptų "ureguliuotas" vienas...
Rosika
2014-09-10 10:59
Kaip tai suprasti?"ukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai."