Pomidorai su želatina
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 litras
- Želatina, 50 gramų
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, 5
- Lauro lapai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.
Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.
Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-16 22:08
Ir aš nelabai supratau, kas parašyta. Pomidorai ir svogūnai jau sudėti į stiklainius, o kokią mišrainę dar reikia sukrėsti į stiklainius? Man atrodo, čia iš dviejų receptų "ureguliuotas" vienas...
2014-09-10 10:59
Kaip tai suprasti?"ukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai."
2018-07-30 17:31