Pomidorai tešloje

Pomidorai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai
  • Taukai (kiaulių), 0.6 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 0.3 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nulupti pomidorai supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi prieskoniais ir 30 min. palaikomi. Iš miltų, kiaušinių ir pieno užmaišoma tirštos grietinės konsistencijos tešla. Pomidorų griežinėliai pavoliojami tešloje ir apkepami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
nikki
2011-07-31 19:22
renata, o šilti neskanu?
(anonimas)
2010-04-04 21:59
renata
2009-09-09 03:30
truputi negrzios foto gavos bet atsaldzius labai skanus patiekalas