Pomidorai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai
- Taukai (kiaulių), 0.6 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 80 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.3 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nulupti pomidorai supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi prieskoniais ir 30 min. palaikomi. Iš miltų, kiaušinių ir pieno užmaišoma tirštos grietinės konsistencijos tešla. Pomidorų griežinėliai pavoliojami tešloje ir apkepami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-04 21:59
2009-09-09 03:30
truputi negrzios foto gavos bet atsaldzius labai skanus patiekalas
2011-07-31 19:22