Pomidorinė kopūstų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 500 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 sauja
- Pomidorai, 2 vienetai
- Kiauliena, liesa, 25 gramai
- Aliejus
- Lauro lapai, lapas
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Puode užkaičiamas vanduo. Kopūstai susmulkinami ir metami į puodą. Supjaustoma kiauliena, bulvės, morkos ir petražolės, sudedama į puodą. Verdama 30 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedami smulkinti pomidorai. Svogūnai susmulkinami ir apkepinami keptuvėje, tada sudedama į sriubą. Taip pat beriama druska ir pipirai.
Prieš patiekiant apibarstoma krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai