Pomidorų ir čili padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 4 skiltelės
- Pomidorai, gerai išnokę, 500 gramų
- Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
- Aitrioji paprika, pipirai, 4 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Actas, 120 mililitrų
- Raudonas vynas, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-31 13:33