Pomidorų ir cukinijų apkepas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Cukinija, nedidelė, 1 vienetas
- Pomidorai, 3 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Sviestas, 25 gramai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, 300 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Cukiniją, bulves ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Sudėkite daržoves į kepimo skardą (išteptą aliejumi ar sviestu) eilėmis. Galima dėti vieną eilę cukinijų, kitą - pomidorų, bulvių arba maišyti. 
Ištirpinti sviestą puodelyje ir supilti pieną. Į pieną, iš lėto maišant suberti miltus. Kai padažas pradės virti, nukelti nuo ugnies. Įmaišyti į padažą išplaktą kiaušinį su druska. 
Šiuo padažu apipilti daržoves ir apibarsčius sūriu pašauti į 180-190° C orkaitę 30 minučių.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-09-25 11:47
Labai patiko, dariau nekartą . Skanumėlis tikras 
                    
2014-07-29 16:56
galiu pasakyti ,kad biski be skonio,pluteles prieskoniu neuztenka darzovems..jos kaip ir be skonio..noretusi kazkokio padazo salia..paieskosiu kas tinka 
                    
2012-09-09 14:40
pameginsiu ir tuomet parasysiu komentara  
                    
2012-08-26 15:49
as dabar gaminu,ziuresim kas cia gausis...maniskis jau ziuri skeptiskai,kazin ar bus skanu
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2015-12-01 20:49