Pomidorų ir grybų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, švieži, 200 gramų
- Pomidorai, 200 gramų
- Svogūnai, ar svogūnų laiškai, 1 vienetas
- Grietinė, arba aliejus, 100 gramų
- Krapai, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti, nuplauti, išvirti didesni grybai supjaustomi, o mažesni paliekami sveiki. Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi skiltelėmis. Svogūnas supjaustomas kubeliais. Viskas sudedama į dubenį, pabarstoma druska, užpilama 2/3 visos grietinės ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama likusia grietine, pabarstoma krapų arba petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai