Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 3 vienetai
- Alyvuogės, juodos, 1 saujelė
- Česnakas, 2 skiltelės
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Balzaminis actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, juodi, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
» Rašyti komentarą
» Komentarai