Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa

Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Alyvuogės, juodos, 1 saujelė
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Balzaminis actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodi, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.

  2. Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.

  3. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.

  4. Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.

  5. Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą
» Komentarai