Pomidorų padažas su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 1 stiklinė
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Pomidorai, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Grybai, virti, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelė, 0.5 vieneto
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-03 20:42
nieko panašaus nesigauna į nuotrauką..