Pomidorų padaže keptas šamas

Pomidorų padaže keptas šamas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šamas, filė, 300 gramų
  • Pomidorų padažas, 1 stiklinė
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Grybai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kornelija
2011-02-22 14:08
gal kas ragavot?