Porų pyragas

Porų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydytas sūris, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 250 gramų
  • Parmezano sūris, 125 gramai
  • Poras, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Dešrelės, rūkytos, 250 gramų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Tešla, sluoksniuota, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kepimo formą, kurios šonai ir dugnas nusiima, ištepkite sviestu, apibarstykite džiūvėsėliais ir išklokite sluoksniuota tešla.
Susmulkinkite porus, svogūnus, dešreles, sutarkuokite sūrį.
Kiaušinius išplakite su prieskoniais, sūriu, grietine ir miltais.
Į kepimo formą, išklotą tešla, sudekite daržoves, lydyto sūrelio gabaliukus bei dešreles ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite (170-180 laipsnių orkaitėje) 50-60 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai