Porų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lydytas sūris, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 250 gramų
- Parmezano sūris, 125 gramai
- Poras, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Dešrelės, rūkytos, 250 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Tešla, sluoksniuota, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kepimo formą, kurios šonai ir dugnas nusiima, ištepkite sviestu, apibarstykite džiūvėsėliais ir išklokite sluoksniuota tešla.
Susmulkinkite porus, svogūnus, dešreles, sutarkuokite sūrį.
Kiaušinius išplakite su prieskoniais, sūriu, grietine ir miltais.
Į kepimo formą, išklotą tešla, sudekite daržoves, lydyto sūrelio gabaliukus bei dešreles ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite (170-180 laipsnių orkaitėje) 50-60 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai