Porų sriuba su dešrelėmis

Porų sriuba su dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Poras, 1 vienetas
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Dešrelės, 100 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Taukai (kiaulių)
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai