Prabangūs kakavos pyragaičiai
Skanus, lengvai paruošiamas, tinkantis dideliam būriui svečių receptas.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Vyšnios, šaldytos be kauliukų , 50 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Cukrus, 500 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 650 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 82% riebumo , 250 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Glajus, DR.OETKER (baltojo šokolado), 100 gramų
- Glajus, DR.OETKER (pieninio šokolado), 100 gramų
- Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai