Prancūziška bulvių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 600 gramų
- Poras, 4 vienetai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 4 stiklinės
- Grietinė, 12 proc., 1 stiklinė
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-30 13:22