Prancūziška duona

Prancūziška duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Jogurtas, rūgštus, 3 stiklinės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
  • Vanduo, pašildytas, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis ir cukrumi.

Į gautą masę pridedame miltų ir druskos.

Išminkome tešlą.

Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą.

Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi.

Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.

Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių.

Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai