Prancūziška duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mielės, 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Jogurtas, rūgštus, 3 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
- Vanduo, pašildytas, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis ir cukrumi.
Į gautą masę pridedame miltų ir druskos.
Išminkome tešlą.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą.
Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi.
Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.
Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių.
Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai