Prancūziška svogūnų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 500 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Pipirai
- Sultinys, 0.5 litro
- Duona, balta, 5 riekės
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.
Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.
Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.
Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-17 19:12
Ačiū, Migle, už tokią skanią sriubą. Nežinau, kodėl ji visiems tokia neišvaizdi atrodė, mano šeima kuo skaniausiai sulapnojo. Ir kaip nebūtų keista, kokie skanūs svogūnai! Pagaliau gavau kitokio skonio
2014-03-12 16:19