Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 500 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
  • Sultinys, 0.5 litro
  • Duona, balta, 5 riekės
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.

  2. Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.

  3. Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.

  4. Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.

  5. Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2014-03-12 16:19
Dar reik ipilti stikline vyno, tai bus dar nuostabesnis skonis ! super sriuba!
Daiva
2013-10-17 19:12
Ačiū, Migle, už tokią skanią sriubą. Nežinau, kodėl ji visiems tokia neišvaizdi atrodė, mano šeima kuo skaniausiai sulapnojo. Ir kaip nebūtų keista, kokie skanūs svogūnai! Pagaliau gavau kitokio skonio