Prancūziškai pagaminti žirneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žirniai, švieži, 500 gramų
- Svogūnai, 10 vienetų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
Gaminimo instrukcija:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai