Prancūziškas "Cremee Brulee"

Prancūziškas "Cremee Brulee"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 0.5 litro
  • Pienas, riebus, 0.5 litro
  • Kiaušiniai, tryniai, 12 vienetų
  • Cukraus pudra, 180 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vanilė, ankštis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

1. Užkaitinkite pieno, grietinės ir perpus padalintos vanilės mišinį. Atvėsinkite ir po to laikykite ties 70°C temperatūra.

2. Cukrų su tryniais suplakite, kol jie taps balti.

3. Sumaišykite pieną su tryniais.

4. Masę supilstykite į mažus indelius, tinkamus kepimui orkaitėje.

5. Ištieskite kepimo popieriumi skardą ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min. (kol įgaus norimą tekstūrą).

6. Išimkite iš orkaitės. Laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val.

7. Išėmę iš šaldytuvo, apibarstykite cukrumi ir jį uždeginkite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to au
2012-12-22 14:43
Čia nereikia būti specialistu, kad suprastum. Užtenka sveiko proto turėt ir mokėt skaityti.
au
2012-08-07 23:52
man tai noretusi aiskesnio aprasimo.. misini viena iskepti laikyti 70 c.. paskui isplakt kiausini su trynaiis ir paskui piena su tryniais.. tai katra cia ? ar cukru su tryniais paskui i ta misini piena ipilt ir kartu ismaisyt ? nes parasyta kad mase i mazus indelius o ne dvi mases.. katra mase supilt i indelius ar ta su vanile .. ar ta su kiausiniu ir cukrum. ?? ar ta su pienu ir kiausiniu ? ir kiek vandens i skarda ipilt.. ir ar ta vandeni pirma pakept ir paskui formeles idet .. ar idet i salta vandeni ar kaip ??? cia ne specialistes nesuprastu
Laimis
2012-08-07 10:32
Oj kaip skanu, netikejau