Prancūziškas mėsos pyragas

Prancūziškas mėsos pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Kiauliena, išpjova, 500 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai