Prancūziškas mėsos pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Bulvės, 10 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kiauliena, išpjova, 500 gramų
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai