Prancūziškas pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 250 gramų
- Bulvės, virtos, 4 vienetai
- Grietinė, 15 proc. riebumo, 200 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Žalumynai, krapai, petražolės, svogūnų laiškai ir pan., 1 sauja
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Sluoksniuotos tešlos lakštus iškočiokite. Vieną tešlos lakštą įtieskite į kepimo formą.
Bulves supjaustykite kubeliais. Česnaką sugrūskite, žalumynus sukapokite. Bulves sumaišykite su grietine, česnaku, žalumynais, druska ir pipirais.
Bulvių įdaro pridėkite amt tešlos. Antrąjį tešlos lakštą uždekite ant įdaro ir įpjaukite. Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.
Pašaukite į 170 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 20-30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai