Prancūziškas triušis

Prancūziškas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 50 gramų
  • Morkos, 120 gramų
  • Svogūnai, mėlynieji, 12 gramų
  • Česnakas, 30 gramų
  • Prieskoniai
  • Cukrus, 10 gramų
  • Triušiena, 1.5 kilogramo
  • Druska, 20 gramų
  • Juodieji pipirai, malti, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:

Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai