Prancūziški eklerai su sviesto kremu

Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 120 gramų
  • Sviestas, 270 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.

  2. Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.

    P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2015-06-22 12:57
O kodel ieko neraso apie tesla?