Prancūziški pyragėliai "Canneles"

Prancūziški pyragėliai "Canneles"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, riebus, 2 litrai
  • Sviestas, 25 gramai
  • Kiaušiniai, 2 baltymai ir 2 tryniai, 4 vienetai
  • Vanilė, ankštis, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Romas, 80 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilti pieną, sudėti sviestą bei vanilę į nedidelį priekaistuvį, kaitinti ant vidutinės ugnies kol užvirs. Nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinių ir trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam jį supiltį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei šią masę išplakti. Leisti tešlai atvėsti, tada sulpilti romą.

  2. Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Kepimo formeles ištepti sviestu. Į kepimo formeles supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.

  4. Išimti groteles su pyragėliais iš orkaitės. Leisti kelias minutes atvėsti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti..

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2017-05-24 20:39
Pieno keistai daug
Ema
2017-01-26 17:45
ar tik negrybauja tas receptas?2 litrai pieno ir 100 gr miltų? ir tik 4 porcijos?Kažkas ne taip.