Prancūziški rageliai su migdolais

Prancūziški rageliai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prancūziški rageliai, vakarykščiai, 2 vienetai
  • Migdolai, drožlės, 15 gramų
Įdarui:
  • Cukrus, 30 gramų
  • Migdolai, 30 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviesto skonio „Rama Maestro“, 30 gramų
Sirupui:
  • Vanduo, 40 litrų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Brendis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.

  2. Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.

  3. Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.

  4. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rama
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gintautas
2016-01-31 16:11
Manyciau kad saukstas cukraus ir saukstas brendzio tiokiam kiekiu vandens (40 litru ) yra per daug