Prancūziški rageliai su migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prancūziški rageliai, vakarykščiai, 2 vienetai
- Migdolai, drožlės, 15 gramų
- Cukrus, 30 gramų
- Migdolai, 30 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviesto skonio „Rama Maestro“, 30 gramų
- Vanduo, 40 litrų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Brendis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-31 16:11