Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, skrudinta, 8 riekės
- Kiaušiniai, 4
- Pienas, 150 mililitrų
- Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Varškė, 200 gramų
- Obuoliai, 300 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakite 3 kiaušinius su pienu, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
Į plakinį pamirkykite duoną ir palikite 1-2 min., kad įsigertų.
Pamirkytas riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200-230 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min.
Sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki purios masės, įmaišykite kiaušinio trynį, po šaukštą įmaišykite varškę. Kiaušinio baltymą išplakite ir įmaišykite taip pat į masę bei statykite ant silpnos ugnies.
Į varškę įmaišykite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius bei razinas. Sudėkite sodą ir gerai išmaišykite.
Paruoštas riekeles užtepkite varškės mase. Galima paskaninti įvairiais džemais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą