Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle

Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, skrudinta, 8 riekės
  • Kiaušiniai, 4
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Varškė, 200 gramų
  • Obuoliai, 300 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite 3 kiaušinius su pienu, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, cinamonu.

  2. Į plakinį pamirkykite duoną ir palikite 1-2 min., kad įsigertų.

  3. Pamirkytas riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200-230 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min.

  4. Sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki purios masės, įmaišykite kiaušinio trynį, po šaukštą įmaišykite varškę. Kiaušinio baltymą išplakite ir įmaišykite taip pat į masę bei statykite ant silpnos ugnies.

  5. Į varškę įmaišykite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius bei razinas. Sudėkite sodą ir gerai išmaišykite.

  6. Paruoštas riekeles užtepkite varškės mase. Galima paskaninti įvairiais džemais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą