Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 25 gramai
- Citrinų sultys
- Svogūnų laiškai
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Varškės sūris, 100 gramų
- Žuvis, pengasijų file, 3 vienetai
- Sūris, parmezano, 50 gramų
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Krapai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Žuvies filė perpjauname išilgai į 2 ar 3 siauras juostas, priklausomai nuo to, ar labai plačios žuvys. Pabarstome druska, pipirais ir pašlakstome citrinos sultimis.
Sutarkuojame varškės sūrį ir sumaišome su grietine. Įmaišome truputį smulkintų žolelių ir pusę kiekio parmezano sūrio.
Kepimo indą ištepame riebalais, orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių. Imame žuvies filė, tepame ant viršaus sūrio įdarą ir susukame. Suktinukus sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame po sviesto gabaliuką. Užbarstome džiūvėsėlius ir kišame į orkaitę kepti 20 min. Kepame uždengę indą dangčiu arba folija.Po 20 min. suktinukus atidengiame, užbarstome likusiu parmezanu, sumaišytu su žolelėmis ir paskrudiname dar 10 - 15 min.
Patiekiame su sūrio padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai