Pudingas iš morkų
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 1.5 stiklinės
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Morkos, 500 gramų
- Sausainiai, džiūvesėliai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, tarkuotomis apelsinų, citrinų žievelėmis, sviestu ir plakama, kol pasidaro puri masė. Į ją sukrečiamos morkos, supilama grietinėlė, suberiami miltai, persijoti džiūvėsėliai, supilamos citrinų, apelsinų sultys, viskas išmaišoma. Per du kartus įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Masė sudedama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą formą, uždengiama dangčiu ir verdama ant garų, kol sustandėja. Galima kepti ir orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai