Pudingas iš morkų

Pudingas iš morkų
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Morkos, 500 gramų
  • Sausainiai, džiūvesėliai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, tarkuotomis apelsinų, citrinų žievelėmis, sviestu ir plakama, kol pasidaro puri masė. Į ją sukrečiamos morkos, supilama grietinėlė, suberiami miltai, persijoti džiūvėsėliai, supilamos citrinų, apelsinų sultys, viskas išmaišoma. Per du kartus įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Masė sudedama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą formą, uždengiama dangčiu ir verdama ant garų, kol sustandėja. Galima kepti ir orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai