Pupelių daigų ir agurko salotos
Pupelių daigų ir agurko salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, nedidelių, 1 vienetas
- Pupelių daigai , šviežių, 2 saujos
- Česnakas, mažos, 1 skiltelė
- Džiovintos spanguolės, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Sezamų aliejus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.
Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.
Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.
» Rašyti komentarą
» Komentarai