Pupelių daigų ir agurko salotos

Pupelių daigų ir agurko salotos
Pupelių daigų ir agurko salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, nedidelių, 1 vienetas
  • Pupelių daigai , šviežių, 2 saujos
  • Česnakas, mažos, 1 skiltelė
  • Džiovintos spanguolės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sezamų aliejus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.

  2. Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.

  3. Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai