Pupelių ir kopūstų troškinys

Pupelių ir kopūstų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Vanduo, 400 mililitrų
  • Pupelės, konservuotos, 200 gramų
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-11-26 18:39
prie ingridientu neparasyta, kad reikia ir svoguno... Nusipirkau visko, o kad svoguno reikia, tai tik aprasyme perksaiciau...
0.0
2012-01-31 16:27
Dvigubas uztaisas