Pupelių ir mėsos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pupelės, 1 stiklinė
- Kiauliena, kumpis, 350 gramų
- Kopūstai, 1 vienetas
- Morkos, vid. dydžio, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-30 08:50